Gresie si Faianta Settecento, Baia Mare




















































Gresie si Faianta Settecento, Baia Mare, productie Italia. 
Colectiile Settecento creaza spatii intime si ambianta calda. Sunt create imitatii de lemn si esente de parchet avand culori naturale si sofisticate, precum si o intoarcere la traditie si forme de baza si artizanale.


Accademia ... Viața italiană.
O provocare argumentată, în care prestigiul și armonia modelelor decorative duc la succes.
"Accademia" este inspirată de eleganța și creativitatea vechii granițe "900".
6 culori simple, 4 stiluri decorative, 3 suprafețe: natural, semilustruit si antialunecare. Compun această colecție remarcabilă. Placi de porțelanate glazurate, dimensiune 47,8x47,8 cm, rectificate.


Pietre lustruite de șapte mii de ani de istorie, dimensiuni mari pentru realizări extraordinare, modularitatea matematică a pieselor unice, pentru compoziții extrem de bogate și diverse: acesta este spiritul care dă naștere lui Aegiptus, o combinație rafinată de frumusețe și rezistență care amintește magia zorilor în Valea Nilului cu culorile sale.


Animalier, Faianta si decoruri imitatie piele animale salbatice din jungla: leu, cobra, zebra.


Budoair...Este secret si atmosfera.


Concreta. Plăci de porțelan colorate cu corpul țesăturilor fabricate cu cele mai recente tehnologii de producție.
Stilul contemporan, designul și caracteristicile tehnice importante sunt actualizate într-un produs unic, bogat și nesfârșit. 5 culori naturale perfect potrivite sunt disponibile în finisaje naturale, GRIP (R11 - A + B) și finisaje rectificate.
Bogăția de culoare, minimalismul și simplitatea colecției (mozaic și dungi pe plasă) sunt bine echilibrate într-un program complet și plăcut. Utilizare in  Bucătărie, Living, Baie, În aer liber, Spatii Comerciale.


Crayons. Pigmenti de culoare schiteaza spatiile; Conturul și forma unei dimensiuni foarte prețioase, hexagonul alungit 7,5x30 devine real și adevărat. Glazurile prestigioase și stralucitoare sporesc adâncimea și bogăția unui corp artistic pur alb care luminează spații și interioare mobilate.


Greii portelanate, rectificate, în 5 culori și 3 dimensiuni.
Simplitatea și netezirea pietrelor naturale trăiesc cu "Des Alpes" într-o propunere interesantă de nuanțe și variații cromatice. "Des Alpes" este un nou concept viu și de design pentru spațiile "intrare / ieșire"; simplu, natural, cald, puternic ca o stâncă, fascinant ca vârfurile de munte cele mai înalte și semete.


„Ermitage“ lambriuri: un clasic „atemporal“, o propunere eleganta, semn romantic, simplu și veșnic al creativității și inspirației italiene. Un apel plin de istorie, charm și prestigiu, fabricat într-un corp pur și rafinat argila alba.
Placi de perete de dimensiune 25,5x78 cm rectificate. Tendințele decorative „Clasic“ și „Impero“ propuse sunt în patru culori; O gamă largă de ornamente și decoratiuni pictate cu mana pot spori și completa colecția cu stil.


Cea mai recentă tehnologie și tradiția antică ii dau viață lui "Evoque":
Spații moderne, bogate în atmosfera, imaginatie și creativitate.
Decoratiunile extrem de distinctive fac aranjamentele si mai  exclusive cu o experiență unică de viață.
"Vrem să experimentăm spații nu doar să le admirăm".
"Evoque" este o colecție cu multe dimensiuni, portelanate in masa si rectificate. Disponibile în 5 culori, 4 dimensiuni și 3 finisaje diferite.


Gea.. Formele și materia, elementele esențiale și unice pentru o atmosferă "Deco-Chic" atemporală. Decorurile multicolore de "ciment" completează o colecție cu caracter și personalitate. Placi de gresie portelanate în 3 dimensiuni și 5 culori.


Catifea, mătase ... textile de lux și sofisticate.
Atingerea netedă a glazurilor bogate în satin, percepția mișcării și profunzimea structurilor rafinate ...
Toate aceste caracteristici aparțin noii filozofii decorative: "HAMPTONS"Pasta alba tradiționala, de dimensiuni  7.5x30  cm și completat de un program complet de potrivire a pieselor speciale face  din "HAMPTONS" o viziune asupra viitorului ceramicii artistice contemporane.


Dintr-o fuziune groasă de sticlă transparentă deasupra unei suprafețe structurate apare "Lacche".
Frumusețea și tehnologia se întâlnesc împreună în filosofia noastră, creând un produs atemporal cu o strălucire irezistibilă de contraste și emoții.
"Lacche", moale, plăcută, catifelată, plină de strălucire caldă și elegantă.
"Lacche", pentru băi elegante, bucătării și camere de zi decorative.
"Lacche" este o faianță decorativa 30x30 în pasta alba, neregulata și este disponibilă în 8 culori. "Lacche" se potrivește cu o gamă largă de chituri colorate care sporesc potențialul cromatic cu sute de posibilități.


Le Murrine; Misterioasă și seducătoare, înfocată ca decorațiunile din Orientul Mijlociu ... și totuși atât de europeană, atât de atemporală încât să fie la fel de potrivită pentru locuințele contemporane.
Bistrot fin de siecle? Cluburi de noapte în stilul șaptezeci? Luxoasele băi Grand Hotel? Orice ar putea fi. Dar, absolut, să fie îmbinate cu chituri negre atunci când folosiți piese cu efecte metalice.


Lodge surprinde esența naturii într-un material ecologic, avansat din punct de vedere tehnologic
Aduce eleganta desenelor in care apare. Lodge este o gresie din portelan disponibila în patru culori, două dimensiuni și două finisaje de suprafață: "Finisare manuală" pentru așezarea în interior și "Cross Cut" perfect pentru exterior.


Formele de bază și elementele simple creează colecția "Matière". Natural și un joc contemporan de nuanțe și texturi. Culorile și suprafețele sunt evaluate în cheia modernă care sporește suprafețele tradiționale, cum ar fi un carton și o tăietură de lemn.


MUSIVA PLUS ENCORE este conceput și produs cu scopul de a propune frumusețea mozaicului tradițional printr-o gamă foarte largă de culori și dimensiuni, astfel încât să permită cele mai variate soluții de fixare.
Dar asta nu e tot.
Respectarea ecologică a mediului nostru, împreună cu necesitatea de a evita risipirea inutilă, au stimulat cercetarea de la baza producției MUSIVA PLUS ENCORE, astfel încât să se obțină un produs care utilizează materii prime caracterizate printr-un impact redus asupra mediului.
Cercetările noastre cu privire la problema pentru producția MUSIVA PLUS ENCORE ne-au determinat să identificăm materia primă care constă în reziduuri vitrege rezultate din fabricarea produselor destinate domeniului medical.
Acest material vitros oferă de fapt calități excelente de stabilitate, superficiale, luminozitatea și adaptabilitatea la cea mai mare parte a pigmentilor ceramici. În plus, este deja disponibil, deoarece este un material obținut prin utilizarea din nou a unui produs, provenind dintr-un alt domeniu industrial, care altfel ar fi risipit.


El, un tip creativ și inventiv. Dorește New Loft, pentru că este special. Pentru a-și furniza casa unică, a ales banda de cărămidă, un tren de cărămizi mici, albastru / verde, repetând modelul New Loft, seria de faianță reflectând pe deplin spiritul liber pe care îl iubește.


În "New Yorker", ceramica artistică tradițională întâlnește noi culori la modă. O placă de perete cu corp pur alb este modelată individual în mărimea de 7,5x30 cm și este glazurata în 7 culori. Pasiunea și bogăția unui aspect "manual" se alătură suprafeței elegante pentru un stil contemporan, clasic în același timp.


Pierre de France, o colecție rafinată și elegantă, care aduce în casă toate stilurile zonei Burgundia: farmecul materialului inspirat de natura umple fiecare spațiu cu un sentiment cald. Această colecție personalizează fiecare spațiu, cu bogăția celor patru formate concepute pentru a fi puse în diferite moduri; Îmbogățește atmosfera cu delicatețea celor patru culori și cu clasa armoniilor noi de design.


O întoarcere la tradiție și la formele de bază este noutatea introdusă de "Proxi". Modularitatea obținută cu 4 dimensiuni individuale este îmbogățită cu marginile ușor uniforme, cu formă înțeleaptă ca pietrele antice. Un clasic de durată revizuit printr-o viziune modernă. Disponibila în 5 culori diferite, include o gamă completă de piese și decoruri speciale, concepute atât pentru podea, cât și pentru pereți. De asemenea, este disponibil un finisaj antislip potrivit pentru exterior.


Settecento este mândru să introducă "Regent Street", noua propunere pentru tendințe originale și neobișnuite, dar în același timp elegante și rafinate. Texturile bogate, reflexiile strălucitoare, aplicațiile de sticlă de prestigiu se potrivesc culorilor și nuanțelor în 4 decorări diferite și 4 opțiuni diferite. "Regent Street" este un program decorativ din portelan colorat, rectificat, care vine în dimensiune 24x72 cm.


Colecția "Skyline Matiere" este o revoluție în conceptul decorativ al suprafeței tridimensionale. Suprafața 3D este de fapt mai ușoară, mai rapidă, mai plăcută, cu rezultate extraordinare și extrem de versatile. 3 grosimi diferite (7,10,13 mm) și 2 dimensiuni, "cărămidă" și "hex", sunt propuse în diferite culori și texturi, făcând acesta portelanata un "must" pentru un nou stil de planificare decorativă.


O colecție remarcabilă realizată în porțelan și decorată digital. "TERRAE" evaluează atingerea și moliciunea suprafețelor Ancient Clays cu atracția unică a 6 culori la modă. Forma exclusivă "Losanga" de dimensiuni 95,2x47,8 cm poate decora spațiile singure sau chiar amestecate cu alte 5 dimensiuni, toate modulare: 47,8x97. 23,7x97 47,8x47,8. 23,7x47,7 și 23,7x23,7 cm. Inserțiile artistice "VILLA" cu stilurile lor incomparabile "Antique Look" sunt îmbogățite cu decorațiuni metalice rafinate și cu suprafețe strălucitoare lucioase, lustruite aleatoriu. Un program exclusivist de la SETTECENTO pentru destinații rezidențiale și comerciale de lux.


The Traditional Style - O grosime de treisprezece milimetri și placi  structurate, potrivite cu o glazură fuzibilă specială, care creează nuanțe de culoare, fac unic acest fabricat, produs cu cunoștințele vechi-meșteșugărești. Acestea sunt principalele calități ale unei colecții solide, în cele 15x15 și 7,5x15 cm. Dimensiunile de bază, articulate în treisprezece culori și dotate cu decoruri speciale care reamintește gustul tipic al vieții la tara din vechia Anglia.


Natural, contemporan, ușor, spontan, tactil, glamour, acesta este The Wall din porțelan pentru pardoseală și perete; 4 culori, 5 dimensiuni toate rectificate, direct inspirat de Street Art și Graffitiurile metropolitane. Muralele și mozaicurile de sticlă se potrivesc și îmbunătățesc artistic colecția.


"V-Stone" este un proiect exclusivist al  lui "Settecento". Potențialitatea și exclusivitatea modelului "herringbone" este acum disponibila în ceramică. Corpul portelanat,  glazurat și rectificat disponibil în 3 dimensiuni, 4 culori, 2 finisaje și decorațiuni pentru podea și perete. O propunere inovatoare și "avangardistă" inspirată de pasiune, creativitate, talent și eleganță.

Vintage este o placă porțelanata fabricată cu cele mai noi tehnologii digitale.
Cele 2 modele geometrice, "încrustații încrucișate" și "scânduri drepte" reprezintă o reproducere fidelă a mâinilor reale sculptate, cum ar fi în atelierele antice și tradiționale. Vintage este disponibil în versiunea de dimensiuni 47,8x47,8 cm rectificată, cu 7 culori și grip specifică pentru utilizare în exterior.