Gresie si faianta Baia Mare, Tele di Marmo, Emil Ceramica




















































Gresie si faianta Baia Mare, Tele di Marmo, Emil Ceramica.

Colecția Tele di Marmo este un tribut adus uneia dintre cele mai frumoase, nobile și durabile materiale capabile să înfrumusețeze spațiul cu eleganță și forță arhitecturală.

Proiectul Emil Ceramica sa născut din ideea recitirii într-o cheie contemporană a unui material cu un farmec atemporal cum ar fi marmura, datorită unei selecții neconvenționale de formate, finisaje și elemente decorative.

Patru suprafete marmorate naturale și lucioase, care își găsesc expresia maximă în formate de plăci mari, unde venele devin protagoniste absolute. Modelele fluide, tonurile cromatice și nuanțele variate ale diferitelor vene fac picturile de marmură cu adevărat opere de artă. Suprafețele inovatoare, oferind alternative ca de exemplu, țesătura de fâșii însămânțate sau forjate, realizate printr-o postură corectă în mojar de plăci mici sau benzi de marmură dreptunghiulare. Efectul obținut este o suprafață mai mare moderna, neobișnuita și dinamica.
  
O colecție versatilă care oferă proiectantului o serie infinită de soluții pentru design, formate, culori și elemente decorative, pentru a da viață și formă proiectelor arhitecturale personalizate.