Gresie si faianta Baia Mare, Dawn, Love Ceramic












Gresie si faianta Baia Mare, Dawn, Love Ceramic.

Dawn este inspirat într-o piatră de tip ardezie, care vă ajută să dați spații un aspect intens și natural. Eterogenitatea pieselor sale evidențiază realismul său, într-o abordare aproape perfectă față de aspectul original al pietrei.
Suprafața sa anti-alunecare și ușor structurată permite utilizarea acestuia în aer liber și în condiții meteorologice nefavorabile, reducând riscul de alunecare.
Pentru a produce această colecție, tehnica de imprimare digitală a fost utilizată pentru a permite o mai mare diversitate grafică, reducerea repetării modelului și, de asemenea, pentru a lăuda frumusețea naturală a pietrei de tip ardezie.

Disponibil într-un singur format, 60x60, și două versiuni diferite, rectificate și nerectificate, Dawn se alătură colecțiilor Avenue, Canyon, Ground și Wildwood în gama colecțiilor de placi de dragoste cu o grosime de 20 mm.

Este disponibilă în culoarea originală, negru și reinterpretată în culorile Light Gray și Tortora, unde toate piesele sale prezintă o finisare mată.

Caracteristicile tehnice ale acestui produs permit aplicarea sa în grădini și spații publice, locuri de parcare, trotuare și accese pietonale, zone industriale și zone urbane, printre altele.

O atenție deosebită trebuie acordată setului de piese speciale pentru piscine, care vor permite utilizarea acestuia în complexele de piscine și stațiunile de pe litoral, și anume în zonele înconjurătoare ale piscinelor.