Gresie si faianta Baia Mare, Splash, Love Ceramic






























































Gresie si faianta Baia Mare, Splash, Love Ceramic.

Când angajamentul cu culori se combină cu suprafețe netede, se naște Splash.
Această colecție ne face să ne amintim de tehnica de pensulă elegantă și moale și este o manifestare autentică a emoțiilor. Irezistibil și cu o prezență admirabilă, Splash are cererea de culoare ca nici o alta, ușoara textura evidențiată de reminiscență, care seamănă cu munca ipsos.

Indiferent dacă este vorba despre un cadru mai îndrăzneț, accentuând aspectul contemporan sau pentru spații mai neutre, elementele sale sunt contrastante dublu, dar complementare. Decorurile, minimaliste și structurate, reprezintă o viziune între aspectul mai vechi și vigoarea spațiilor contemporane.

Pregătit pentru perete și podea, de la tonuri neutre - alb, crem, gri, Tortora si antracit - la cele mai vibrante - albastru, portocaliu, roșu și verde - rezultatul este un spectru cromatic original.

Elaborat împreună cu tehnologia de imprimare digitală, Splash a fost dezvoltat pentru a deveni o soluție pas cu pas, capabilă să ofere atât cerințe arhitecturale cât și decorative. Această colecție prezintă două dimensiuni de acoperire a plăcilor de perete - 20x60 și 35x100 rectificat. - și două pentru pardoseala - 60x60 și 59,2x59,2 rectificat.