Gresie si faianta ce imita piatra agata, Baia Mare, colectia LA PREZIOSA, Ceramiche Brennero









































Gresie si faianta ce imita piatra agata, Baia Mare, colectia LA PREZIOSA, Ceramiche Brennero.


LA PREZIOSA, reproducerea într-o versiune foarte lucidă a minunatei pietre AGATA. Am fost captivati de acest minunat mineral care datează de la originea omului. În antichitate, Agata a fost folosită ca o piatră ornamentală, folosită pentru bijuterii prețioase, pentru a sigila edictele antice și pentru a le numi în principalele texte sacre. Piatra aparținând grupului de cuarț, universal considerat foarte valoros, este minunata din orice punct de vedere, pentru frumusețea sa și pentru beneficiile potențiale care sunt atribuite corpului, mintii si spiritului, amplificate de efectele pozitive cu aur.


LA PREZIOSA este sinteza acestei splendori, realizate în gresie porțelanata de  60x120 cm, lucioasa, este oferit în trei culori albastru deschis și închis în versiunea de bază și într-un efect de divizare „BROOK“. Ideal atât pentru interiorul publicului, cât și pentru cel privat, este întotdeauna perfect.
Decorațiunile uimitoare realizate din aur și materiale prețioase sunt sigiliul de unicitatea și originalitatea proiectului, care va câștiga cu strălucirea lui sporită de aur.